Pulpo är kanske inte Sveriges största Live & Agentur byrå, det är för att vi lägger vårt fokus på våra klienter så de ska kunna växa och ta plats. Att vi blir stora på vägen är bara en bonus. Vårt mål är att bygga goda relationer mellan våra kunder och profiler och satsar på att leverera bra live produktioner. Vi sträcker ut våra armar, och för den som vill ta emot dem kommer vi göra allt vi kan för att visa vad vi går för.

Att vi heter Pulpo har sina förklaringar. Den främsta är att vi helt enkelt älskar namnet. Pulpo betyder bläckfisk och som många säkert vet har den antingen åtta eller tio armar varav två är deras ben, värt att nämna är att vissa även har tre hjärtan, ett spektakulärt havsdjur om ni frågar oss. Vi vill helt enkelt visa att vi inte enbart står på en enda plattform då vi jobbar med allt ifrån att representera härliga profiler i vår agentur, vi producerar humorshower och ordnar event av olika slag och är alltid nyfikna på nya projekt och utmaningar. Vi ser bara möjligheter och lösningar, det ska inte behöva vara krångligare än så och det är av den anledningen vi gärna sträcker ut våra armar för den som behöver vår hjälp inom de områden vi jobbar i.
Vi har flera års av erfarenhet inom live där vi anordnat event i anrika salonger såsom Berns, Gamla Riksarkivet, Norra Latin, Eric Ericssonhallen med flera!

SOFIA DAHLÉN

REBECCA BRAGE

FRIDA RONGE

SOFIA DAHLÉN

REBECCA BRAGE

FRIDA RONGE

Omogna Killar – Kommer till Stan – 2017

Kompisarna och tre av Sveriges roligaste komiker, Özz Nûjen, Patrik Larsson & Måns Möller blir tillsammans trion Omogna killar. 2017 producerade vi succéshowen ”Omogna Killar-kommer till stan” som vi åkte på turné med två vändor till landet.

Karsten Torebjer – Psychic Medium LIVE – 2016 

Under denna turné vända och stora biljettrusning fick vi förtroendet att sköta all press.

20 år med mig – Özz Nûjen – 2020

En av Sveriges största, mest omtalade, frispråkiga och roligaste komiker Özz Nûjen firade 20 år på standup scenen med en Jubileumsturné med showen ”20 år med mig – Özz Nûjen”. 
Vi fick nöjet att producera hela produktionen från idé till planering dock hann vi aldrig genomföra den på grund av pandemin.

HUMOR.

Vi driver tre standup klubbar runt om i landet, där vi bjuder in både etablerade och nya komiker i branschen.
Örebro Comedy Club är den första som vi öppnade upp 2013. Några år senare öppnade vi upp dörrarna för Sweet Comedy Club som har sitt säte i Norrköping. Konceptet är detsamma bortsett från att att vi bjuder våra gäster på nostalgiskt godis och skänker tio procent av all vinst till olika samlingsstiftelser, för att vi vill vara lite extra söta.