DAG TOLSTOY

Dag Tolstoy är en man med flera ess i ärmen som vi inte sett tillräckligt av ännu. Han fick sitt stora genombrott med sina humorsketcher ”folk som är [person/varumärke/typ]” på Instagram och Tik tok samt för sin medverkan i Farmen 2021. Bland sina talanger kan han även lägga till titeln som sångare efter att ha släppt debutsingeln ”träffa andra” och hans senaste singel ”Stilla”.

Inom humorn visar Dag på en otrolig bredd där han på ett naturligt sätt lyckas få in sin humoristiska sida i allt han gör, en naturbegåvning helt enkelt. Det många kanske inte vet är att Dag har en väldigt lugn och harmonisk sida där han ägnar mycket av sin tid för yoga. Under Barncancerfondens Week of Hope förra året livestreamade Dag en tre timmar lång meditation med gäster för att samla in pengar.

När Dag tar sig an ett uppdrag vill han alltid sätta sin personliga touch i allt han gör för det är då det blir som bäst. Att jobba med Dag är lite som att utforska främmande mark, det är spännande, riskfyllt och det bästa man någonsin gjort i livet.

Boka Dag för

  • Kundsamarbeten

  • Programledare

  • Tv – och radiomedverkan

Följ Dag på