LÅT OSS FÖRVERKLIGA ER VISION AV ETT
LYCKAT
EVENT

Alla vet vi hur det känns att sitta på idéer och att vilja förverkliga dessa men ibland kör det fast. Det är då Pulpo Live & Agentur kommer in i bilden! Vi har kunskapen och kontakterna för att ge er den bästa möjliga upplevelsen av ett event.

De senaste åren har vi anordnat minnesvärda event på anrika salonger som Berns, Eric Ericsson hallen, Moderna Muséet, Gamla Riksarkivet och Stadshuset i Stockholm. Vi anordnar helhetsupplevelser allt enligt era önskemål. Är ni ute efter ett företagsevent en bankettmiddag, fest eller konferens ser vi till att fixa det. Vill ni endast boka komiker, artister eller konferencier ordnar vi även det såklart.

Allting börjar med en fråga, låt oss få besvara den.

LIVE UNDERHÅLLNING PÅ HÖG NIVÅ

Under åren har vi producerat våra egna scenproduktioner och haft nöjet att få arbeta med namn som, Måns Möller, Özz Nûjen, Johanna Nordström, Björn Gustafsson, David Batra, Jonatan Unge, Marcus Berggren, Patrik Larsson, Umit Dag, Kirsty Armstrong och många fler.

KARSTEN TOREBJER – PSYCHIC MEDIUM LIVE – 2016

Under denna turné vända och stora biljettrusning fick vi förtroendet att sköta all press.

OMOGNA KILLAR – KOMMER TILL STAN – 2017

Kompisarna och tre av Sveriges roligaste komiker, Özz Nûjen, Patrik Larsson & Måns Möller blir tillsammans trion Omogna killar. 2017 producerade vi succéshowen ”Omogna Killar-kommer till stan” som vi åkte på turné med i två vändor runt vårt härliga land.

20 ÅR MED MIG – ÖZZ NÛJEN – 2020

En av Sveriges största, mest omtalade och roligaste komiker Özz Nûjen firade 20 år på standup scenen med en Jubileumsturné med showen ”20 år med mig – Özz Nûjen”. Vi fick nöjet att producera hela produktionen från idé till planering, dock hann vi aldrig genomföra den på grund av pandemin.

EN KÄNSLA FÖR HUMOR

Sedan en lång tid tillbaka driver vi två standup klubbar. På dessa scener uppträder både etablerade och nya komiker som bjuder på en fantastisk humorkväll.

Örebro Comedy Club  är den första standup klubben vi startade upp i Örebro 2013. Några år senare öppnade vi upp dörrarna för Sweet Comedy Club i Norrköping. På Sweet Comedy Club bjuder vi alltid våra gäster på nostalgiskt godis och skänker tio procent av all vinst till olika samlingsstiftelser, för att vi vill vara lite extra söta.

Om ni har planer på att ordna ett företagsevent men saknar underhållning, då kan vi hjälpa er! Vi har kontakter med hela Sveriges humorelit och kan skräddarsy ett paket i er smak. Det är de goda skratten som räknas och som gör kvällen till något minnesvärt.