DOMINO STÅLVANT

Domino Stålvant brinner sannerligen för sociala medier. Med sina sju konton inom olika kategorier har hon varit i branschen sedan 2011. Hon har samarbetat med många stora namn innan termen ”influencer” ens var på tapeten. I hennes Instagram-portfolio hittar vi konton med flera olika inriktningar – här finns bland annat ett konto helt dedikerat till mat i form av restaurangguider och diabetesvänliga recept, en annan plattform hängiven till hotell och resmål världen över och ett tredje konto som andas lyx – bilar, båtar, klockor och hus. I hennes portfolio finns något för alla.
En av Dominos stora passioner innefattar att äta sig genom länder – hon har rest i över 50 länder och ätit mat från alla jordens kontinenter. Efter fyra år boendes i Indonesien och två år i Australien är hon berest och världsvan, trots sin unga ålder.

Domino blev år 2020 diagnostiserad med diabetes typ 1, vilket är en ovanlig sjukdom att insjukna i vid 23-års ålder. Domino gör sitt bästa för att leva med denna sjukdom som vände upp och ner på livet. Hon delar inspiration, tips och erfarenheter på daglig basis i sina kanaler med hopp om att inspirera andra diabetiker samt utbilda folk som inte har koll på sjukdomen.

Boka Domino för

  • Event
  • Kundsamarbeten
  • PR och kommunikation

Följ Domino på