LISA BORG ANCKARMAN

Lisa Borg Anckarman är färgstark, energisk och en otroligt begåvad youtuber och influencer som genom sina styling videos på Youtube har gjort sig ett känt namn. Tillsammans med hennes man Henrik Borg har hon även en reality serie på Youtube med över 184.000 prenumeranter. Hennes personlighet sticker ut i massan vilket gör henne väldigt intressant på sociala medier men även i det privata och det märks tydligt att hon älskar det hon gör.

Lisa är även poddare och programledare och har synts i tv sammanhang såsom “Studio Paradise” och gjorde sin skådespelardebut i SVTs ungdomsserie Up4Noise. Under hösten 2022 kan vi se henne som en av deltagarna i nya tv-programmet ”Herren på Täppan”, ”Fångarna på fortet Norge” och ”Good luck guys” på Prime 2023.

Hennes följare fortsätter växa på sociala medier, mycket tack vare hennes härliga och genuina personlighet men också för hur hon bjuder in sina följare till en värld där hon delar med sig av hennes upplevelser och erfarenheter. Lisas sikte är nu inställt på att göra mer TV samtidigt som hon fortsätter vara en av Sveriges absolut största profiler på sociala medier.

Boka Lisa för

  • Programledare
  • TV/Radio medverkan
  • Konferencier
  • Kundsamarbeten

Följ Lisa på