Standup med Nisse Hallberg & Co

Nisse Hallberg är en av landets allra mest uppskattade stand up-komiker. Med två Sverige-turnéer i bagaget och otaliga klubbframträdanden har han byggt upp en trogen fanskara över hela landet med sin storybaserade humorstil. Nisse vann 2015 utmärkelsen ”Årets nykomling” på Svenska stand up-galan med motiveringen, ”En diamant av naturlig rolighet. 2022 vann han priset ”årets föreställning” med showen ”Tomten Är Ensam” De senaste åren har han välförtjänt fått en stor skara beundrare. Just nu är han aktuell i nya programmet Överlevarna på SVT där även Johanna Wagrell, Torbjörn Averås Skorup och Christoffer Nyqvist m.fl. medverkar.

Förutom Nisse så uppträder även dessa stjärnor i vissa städer.

Ahmed Berhan är en ståuppkomiker, programledare och skådespelare som medverkat i flertalet radio- och TV-sammanhang genom åren, såsom Kontoret (TV4), Bert (TV4), Ambassadören (Viaplay), Parlamentet (TV4), Tankesmedjan i P3, Morgonpasset i P3 och Hot take i P3. Ahmed Berhan har synts som programledare för det populära programmet i SVT:s humorsatsning “IFS – invandrare för svenskar” och säsong 2 som rullade ut våren 2023. Nu är det även klart med säsong tre som har premiär våren 24! Han har även medverkat i stand up-showen “Semst” med Jonatan Unge och Branne Pavlovic. Ahmed är en talangfull skådespelare som haft huvudrollen i filmen Hjärtat och medverkat i “Diorama”. Nyligen tog han även hem det stora priset som ”Årets manliga komiker 2023” och ”Årets humorprogram” på barncancergalan.

Christoffer Nyqvist – Hans komik är underfundig och med hans lugna framtoning ger han publiken gång på gång käftsmällar av skratt med hans genomtänkta och smarta humor. Christoffer började med komik redan som 17-åring och ni har sedan dess sett honom på stand up klubbar i hela vårt avlånga land. Han gjorde succé i TV-programmet ”Släng dig i Brunnen” där hans standup hittade hem hos den stora publiken. 2020 var han även nominerad som ”Årets nykomling” på Svenska standupgalan. Christoffers standup handlar ofta om betraktelser som tar avstamp i sig själv. Han bjuder in publiken till berättelser som får skruvade oväntade slut, och med hans smarta humor och referenser får han från den yngsta till den äldsta i publiken att vrida sig av skratt.

Torbjörn Averås Skorup – Har en bred erfarenhet av arbete med humor. På sociala medier är Torbjörn känd för sina vardagliga iakttagelser och funderingar, men också sina många prisbelönta sketcher tillsammans med Johanna Nordström. 2018 var de nominerade till ”Årets video” på Guldtuben. Både 2018 och 2020 vann de dessutom ”Årets webbhumor” på Det svenska humorpriset. Torbjörn agerade flygande reporter i SVTs storsatsning “Är du helt hundra?” och syns frekvent som medverkande i olika humorproduktioner på TV. Under 2023 har han varit ute på turné med “Torbjörns TV-program”.

7 november

Uppsala – Med Christoffer Nyqvist

17 november

Västerås – Med Ahmed Berhan & Christoffer Nyqvist

18 november

Växjö Med Torbjörn Averås Skorup

20 november

Linköping Med Ahmed Berhan