OM OSS

Pulpo är kanske inte Sveriges största Live & Agentur byrå, det är för att vi lägger vårt fokus på våra klienter så de ska kunna växa och ta plats. Att vi blir stora på vägen är bara en bonus. Vårt mål är att bygga goda relationer mellan våra kunder och profiler och satsar på att leverera bra live produktioner. Vi sträcker ut våra armar, och för den som vill ta emot dem kommer vi göra allt vi kan för att visa vad vi går för.

Att vi heter Pulpo har sina förklaringar. Den främsta är att vi helt enkelt älskar namnet. Pulpo betyder bläckfisk och som många säkert vet har den antingen åtta eller tio armar varav två är deras ben, värt att nämna är att vissa även har tre hjärtan, ett spektakulärt havsdjur om ni frågar oss. Vi vill helt enkelt visa att vi inte enbart står på en enda plattform då vi jobbar med allt ifrån att representera härliga profiler i vår agentur, vi producerar humorshower och ordnar event av olika slag och är alltid nyfikna på nya projekt och utmaningar. Vi ser bara möjligheter och lösningar, det ska inte behöva vara krångligare än så och det är av den anledningen vi gärna sträcker ut våra armar för den som behöver vår hjälp inom de områden vi jobbar i.
Vi har flera års av erfarenhet inom live där vi anordnat event i anrika salonger såsom Berns, Gamla Riksarkivet, Norra Latin, Eric Ericssonhallen med flera!