Standup med Thanos Fotas

Thanos Fotas är komikern som gett sin publik många skratt sen 2009, han har en otrolig scennärvaro där han på sitt unika och galna sätt sätt delar med sig av sina livserfarenheter och upplevelser och golvar oss på vägen! Thanos blev en storfavorit under sin medverkan i programmet IFS (Invandrare för svenskar) för hans starka punchlines och personlighet att det skapades olika memes och citat som blev virala på sociala medier.

Det som gör Thanos så unik är att han är oförutsägbar och full av överraskningar, det är bara han som helt random tar över ett SVT reportage och går in i en av hans många karaktärer (”zucchiniturken”) som senare blivit hela Sveriges snackis.

Nu tar han äntligen ut sin första show på Sverigeturné! Välkomna till en stand up show fylld av karaktärsdriven och filterlös humor och se en av landets absolut bästa komiker live!

Längd: ca 70 minuter utan paus.
Turnén produceras av Pulpo Live
Insläpp ca 30 minuter innan showstart.
Frågor gällande turnèn: augin@pulpo.se

Sagt om Thanos:

Syrianer, turkar, kurder, chilenare, greker, irakier, somalier, västafrikaner – och även innerstadssvennar, som ”inte alls lider av främlingsfientlighet, utan förortsfientlighet” – ges röst ur situationer alltifrån Arbetsförmedlingen till Spy Bar till McDonalds till trappuppgångar på Östermalm, lagerarbeten och ortentorg.

– Niklas Wahllöf, Dagens Nyheter

6 oktober

Göteborg, Aftonstjärnan

8 oktober

Linköping, Sagateatern

3 NOvember

Malmö, Inkonst

4 NOvember

Växjö, Palladium

10 NOvember

Västerås, Culturen

11 NOvember

Örebro, Kulturhuset